Logo itself tools
itself
tools
PSD menyang TIFF

PSD Menyang TIFF

Ngonversi PSD menyang TIFF online. Ora perlu transfer file!

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Aku setuju


Pambuka alat online Konverter Gambar

Konverter gambar online kita ngidini sampeyan ngowahi gambar menyang akeh format gambar (lan menyang PDF) langsung saka browser. Konverter kita unik: ora prelu ngirim file gambar menyang server remot supaya bisa dikonversi, konversi ditindakake browser dhewe! Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Konverter gambar online liyane biasane ngirim file sampeyan menyang server kanggo ngonversi lan banjur file sing dikonversi diunduh maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo konverter gambar liyane, konverter kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi total amarga file gambar sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Sampeyan bisa ngonversi gambar tanpa wates tanpa kudu nginstal piranti lunak, tanpa kudu ndhaptar, lan tanpa ngirim file. Ekstensi file ing ngisor iki didhukung minangka input: jpg, png, psd, tiff, gif, bmp, tga, ico, xcf, miff, dcm, xpm, pcx, fits, ppm, pgm, pfm, mng, hdr, dds, otb , txt, ps.

Muga-muga sampeyan bakal seneng alat iki!

Dilindhungi Privasi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online aman sing adhedhasar awan utawa sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan. Nglindhungi privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama nalika ngembangake alat.

Piranti online sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan ora perlu ngirim data (file, data audio utawa video, lsp.) liwat internet. Kabeh karya wis rampung sacara lokal dening browser dhewe, nggawe alat iki cepet banget lan aman. Kanggo nggayuh iki, kita nggunakake HTML5 lan WebAssembly, sawijining wangun kode sing dioperasikake dening browser dhewe sing ngidini alat kita bisa dieksekusi kanthi cepet.

Kita kerja keras supaya piranti bisa digunakake sacara lokal ing piranti amarga ora ngirim data liwat internet luwih aman. Kadhangkala, iki ora optimal utawa ora bisa digunakake kanggo alat sing mbutuhake daya pangolahan sing dhuwur, nampilake peta sing ngerti lokasi sampeyan saiki, utawa ngidini sampeyan nuduhake data.

Piranti online berbasis awan nggunakake HTTPS kanggo ngenkripsi data sing dikirim lan diundhuh saka infrastruktur awan, lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sampeyan (kajaba sampeyan wis milih kanggo nuduhake). Iki nggawe alat basis awan kita aman banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.