Лого на itself tools
itself
tools
JPG до PSD

JPG До PSD

Конвертирај JPG до PSD на Интернет. Не е потребен трансфер на датотека!

За да ја користите оваа алатка, мора да се согласите со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

се согласувам


Вовед во Конвертор На Слика онлајн алатката

Нашиот онлајн конвертор на слики ви овозможува да конвертирате слики во многу формати на слики (и во PDF) директно од вашиот прелистувач. Нашиот конвертор е единствен: не треба да ги пренесува вашите датотеки со слики на оддалечен сервер за да ги конвертира, конверзијата ја прави самиот прелистувач! Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Другите конвертори на слики преку Интернет обично ги испраќаат вашите датотеки до сервер со цел да ги конвертираат, а потоа конвертираните датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите конвертори на слики, нашиот конвертер е брз, економичен при пренос на податоци и анонимен (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи датотеките со слики не се пренесуваат преку Интернет).

Можете да конвертирате неограничена количина на слики без да инсталирате софтвер, без да се најавите и без да ги пренесувате вашите датотеки. Како влез се поддржани следниве екстензии на датотеки: jpg, png, psd, tiff, gif, bmp, tga, ico, xcf, miff, dcm, xpm, pcx, одговара, ppm, pgm, pfm, mng, hdr, dds, otb , txt, ps.

Се надеваме дека ќе уживате во оваа алатка!

Заштитена приватност

Заштитена приватност

Развиваме безбедни онлајн алатки кои се базираат на облак или што се извршуваат локално на вашиот уред. Заштитата на вашата приватност е една од нашите главни грижи при развивањето на нашите алатки.

Нашите онлајн алатки кои се извршуваат локално на вашиот уред не треба да ги испраќаат вашите податоци (вашите датотеки, вашите аудио или видео податоци, итн.) преку Интернет. Целата работа се врши локално од самиот прелистувач, што ги прави овие алатки многу брзи и безбедни. За да го постигнеме ова, користиме HTML5 и WebAssembly, форма на код што се води од самиот прелистувач и дозволува нашите алатки да се извршуваат со речиси основна брзина.

Работиме напорно за да ги направиме нашите алатки да работат локално на вашиот уред бидејќи избегнувањето испраќање податоци преку интернет е побезбедно. Меѓутоа, понекогаш ова не е оптимално или возможно за алатки кои на пример бараат висока процесорска моќ, прикажуваат мапи свесни за вашата моментална локација или ви дозволуваат да споделувате податоци.

Нашите онлајн алатки базирани на облак користат HTTPS за шифрирање на вашите податоци испратени и преземени од нашата облак инфраструктура и само вие имате пристап до вашите податоци (освен ако не сте одбрале да ги споделите). Ова ги прави нашите алатки базирани на облак многу безбедни.

За повеќе информации, видете го нашиот Политика за приватност.