Logoja e itself tools
itself
tools
JPG në PSD

JPG Në PSD

Konvertoni JPG në PSD Online. Nuk ka nevojë për transferim skedari!

Për të përdorur këtë mjet, duhet të pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë.

jam dakord


Hyrje në mjetin Konvertuesi I Imazhit në internet

Konvertuesi ynë i imazheve në internet ju lejon të ktheni imazhe në shumë formate imazhesh (dhe në PDF) direkt nga shfletuesi juaj. Konverteri ynë është unik: nuk ka nevojë të transferojë skedarët tuaj të imazhit në një server të largët në mënyrë që t'i konvertojë ato, shndërrimi bëhet nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Konvertuesit e tjerë të imazheve në internet zakonisht dërgojnë skedarët tuaj në një server në mënyrë që t'i konvertojnë ato dhe më pas skedarët e konvertuar shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë se në krahasim me konvertuesit e tjerë të imazhit, konvertuesi ynë është i shpejtë, ekonomik në transferimin e të dhënave dhe anonim (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi skedarët tuaj të imazhit nuk transferohen në internet).

Ju mund të konvertoni një sasi të pakufizuar imazhesh pa qenë e nevojshme të instaloni ndonjë softuer, pa qenë e nevojshme të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj. Zgjerimet e mëposhtme të skedarit mbështeten si të dhëna: jpg, png, psd, tiff, gif, bmp, tga, ico, xcf, miff, dcm, xpm, pcx, përshtatet, ppm, pgm, pfm, mng, hdr, dds, otb , txt, ps.

Shpresojmë se do ta shijoni këtë mjet!

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete të sigurta në internet që bazohen në renë kompjuterike ose që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj. Mbrojtja e privatësisë suaj është një nga shqetësimet tona kryesore kur zhvillojmë mjetet tona.

Mjetet tona online që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj nuk kanë nevojë të dërgojnë të dhënat tuaja (skedarët tuaj, të dhënat tuaja audio ose video, etj.) përmes internetit. E gjithë puna kryhet në nivel lokal nga vetë shfletuesi, duke i bërë këto mjete shumë të shpejta dhe të sigurta. Për ta arritur këtë, ne përdorim HTML5 dhe WebAssembly, një formë kodi që drejtohet nga vetë shfletuesi duke lejuar që veglat tona të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse origjinale.

Ne punojmë shumë për t'i bërë mjetet tona të funksionojnë lokalisht në pajisjen tuaj pasi shmangia e dërgimit të të dhënave përmes internetit është më e sigurt. Megjithatë, ndonjëherë kjo nuk është optimale ose e mundur për mjetet që për shembull kërkojnë fuqi të lartë përpunimi, shfaqin harta të vetëdijshme për vendndodhjen tuaj aktuale ose ju lejojnë të ndani të dhëna.

Mjetet tona online të bazuara në renë kompjuterike përdorin HTTPS për të enkriptuar të dhënat tuaja të dërguara dhe të shkarkuara nga infrastruktura jonë e resë kompjuterike, dhe vetëm ju keni akses në të dhënat tuaja (përveç nëse keni zgjedhur t'i ndani ato). Kjo i bën mjetet tona të bazuara në renë kompjuterike shumë të sigurta.

Për më shumë informacion, shihni Politika e privatësisë tonë.